Ο χρόνος περνάει μένουν μόνο.....

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Σας Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ!!!

Στην προσπάθειά μας για να βρεθούμε στα ΑΚΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, οι κατά τόπους πρόσκοποι ήταν οι πρώτοι οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν με μεγάλο ζήλο, στην βοήθεια που τους ζητήσαμε. Στην αναζήτηση της βοήθειας συμμετείχε ιδιαίτερα ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ της Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες (Γεράσιμος, Αντώνης, Τζένη, Βασίλης).

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε:

  • Τον Περιφερειακό Έφορο Δωδεκανήσου, Δημήτριο Χατζηγιακουμή για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και την ενεργοποίηση των εκεί υφισταμένων κλιμακίων της πόλης της Ρόδου αλλά και τις σχετικές διερευνήσεις που έγιναν κατά τόπους από μέλη του επιτελείου της περιφέρειας.
  • Τον Αρχηγό Συστήματος του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, Νικόλαο Βενούτσο, για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε στο χώρο του συστήματος
  • Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου για την διάθεση της προσκοπικής εστίας στην Αμαράντειο Σχολή
  • Τον Υπευθυνο Βαθμοφόρο Φιλοξενίας του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, Αλέξανδρο, για την ολοκληρωτική διάθεση του εαυτού του σε όλες μας τις μετακινήσεις και τις μεταφορές και την τροφοδοσία
  • Τον Τοπικό Έφορο Πειραιά, Νικόλαο Ζηλάκο για την ηθική και υλική συμπαράσταση στην δράση αλλά και σε όλο το επιτελείο της δράσης.
Σταυρίδης Δημήτριος
Αρχηγός Μεγάλης Δράσης Υπάιθρου "ΑΚΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ"
Αρχηγός 5ης κοινότητας Ανιχνευτών Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου