Ο χρόνος περνάει μένουν μόνο.....

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Άκρα της Ψυχής, Ανατολικά του Ονείρου....


Λιγότερες από 9 ημέρες απομένουν για το ταξίδι μας Άκρα Ανατολικά…. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε σιγά, σιγά από τον περασμένο Μάιο και κορυφώνεται σε λίγες ημέρες με την επιβίβασή μας στο πλοίο Ιεράπετρα και προορισμό το πρώτο μας λιμάνι… αυτό της αρχόντισσας Σύμης….!!!!

Σας καλώ ως συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι να ενώσετε τα χέρια όλοι μαζί σαν μία αγκαλιά φίλοι και αδέλφοί, σε μια περιπλάνηση στο όνειρο που όλον αυτό τον καιρό συνθέταμε κομμάτι κομμάτι… για να συναντήσουμε τη φιλία, τον αλληλοσεβασμό, την κατανόηση, το χαμόγελο, την συγκίνηση…. όμορφα συναισθήματα και αισθήσεις… και μέσα από αυτά τη αυτογνωσία, και τελικά τη νόηση …τη γνώση.

Όλα αυτά που θέλουμε να ζήσουμε εκεί … Άκρα Ανατολικά … στο Ανιχνευτικό μας καταφύγιο …. στις Ανιχνευτικές μας ανακαλύψεις …. στις Ανιχνευτικές μας ανησυχίες… κάπου εκεί 13 με 22 Αυγούστου … στη Ρόδο, τη Σύμη, το Καστελλόριζο.

Αλήθεια πόσο διαφορετικοί θα πάμε εκεί… και πόσο πραγματικά αλλιώτικοι μπορούμε να γυρίσουμε ??? Τι νέα αρώματα θα μυρίσουμε, τι νέους ήχους θα ακούσουμε, ποιά καινούργια χρώματα θα συνθέσουν στον καμβά του μυαλού μας πίνακες απαράμιλλης ομορφιάς ??? Πόσο ανοιχτοί άραγε είμαστε να δεχθούμε το φως που εκπέμπει η φετινή μας ανιχνευτική περιπλάνηση ???

Ίσως να μας μοιάζει με ένα ακόμα ταξίδι, μια ακόμα εκδρομή…. Για κάποιους όμως από εμάς δεν θα είναι απλά μια ακόμα εκδρομή … ίσως να είναι η εκδρομή της ζωής μας….

Ελάτε λοιπόν να ζήσουμε όλοι μαζί την εκδρομή της ζωής μας …. Άκρα της Ψυχής Ανατολικά του Ονείρου….

Βίρα τις άγκυρες … και ο Αϊ Νικόλας, καπετάνιος στο πλάι μας, οδηγός και προστάτης μας…
Απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!

Γιάννης Φορμόζας
Albatross

1 σχόλιο: